ADANA / CEYHAN - Ceyhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Motivasyon Semineri

Mrt

Ceyhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, geçtiğimiz günlerde değerli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Talim ve Terbiye Kurulu üyesi Mehmet Baki Öztürk tarafından düzenlenen "Hayatın Anlamı ve Motivasyon" başlıklı seminer, okulun öğretmenleri ve öğrencileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Mehmet Baki Öztürk, katılımcılara hayatın zorlukları karşısında cesaret ve azimle adım atmanın önemini vurguladı. Seminer, öğrencilere ve öğretmenlere, hayatın anlamını keşfetme ve motivasyonlarını artırma konusunda yeni perspektifler sunarken, farkındalık oluşturmayı amaçladı.

Okul Aile Birliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yardımcılarının da katıldığı etkinlik, okul topluluğunu bir araya getirerek eğitim camiasında önemli bir diyalog ortamı oluşturdu. Katılımcılar, seminerin sonunda kendilerini daha motive ve hayata karşı daha pozitif hissettiklerini ifade ettiler.

Ceyhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi ve Okul Aile Birliği, bu tür etkinliklerin öğrencilerin ve öğretmenlerin kişisel gelişimine katkıda bulunduğunu ve okul topluluğunu güçlendirdiğini vurgulayarak, Mehmet Baki Öztürk'e ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Bu başarılı etkinlik, Ceyhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin öğrenci ve öğretmenlerine yönelik düzenlediği motivasyon ve kişisel gelişim faaliyetlerine yenilerini eklemek için motivasyon kaynağı oldu.