T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / CEYHAN - Ceyhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

*Kariyer Günlerinde İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak'tan Öğrencilere Değerli Bilgiler*

*Kariyer Günlerinde İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak'tan Öğrencilere Değerli Bilgiler*

Bugün, okulumuzda düzenlenen kariyer günlerinde, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ferdi Büyükatak, öğrencilere ve öğretmenlere hitaben bir sunum gerçekleştirdi. Okul müdürünün açılış konuşması ile başlayan etkinlik, saygıdeğer misafirimizin tecrübelerini ve bilgilerini paylaştığı anlamlı bir sunumla devam etti.

Etkinlik, okul müdürü tarafından yapılan sıcak karşılama ve değerli açılış konuşması ile başladı. Müdürümüz, öğrencilere ve katılımcılara hitaben, bugünün öneminden ve kariyer günlerinin faydalarından bahsetti. Ardından, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Ferdi Büyükatak, davet edilerek kürsüye geldi.

Sayın Büyükatak, deneyimlerinden ve kariyer yolculuğundan bahsederken, öğrencilere gelecekteki kariyer hedefleri için ilham verici önerilerde bulundu. Aynı zamanda, hukukun üstünlüğü ve toplumsal düzenin korunması konularında değerli bilgiler vererek, gençlerin bu konuda bilinçlenmesine katkı sağladı.

Sunum sonrası, öğrencilerden gelen sorularla Cevap verdi. Sayın Büyükatak, öğrencilerin merak ettiği konulara samimi ve aydınlatıcı yanıtlar verdi.

Okulumuz, Sayın İlçe Emniyet Müdürümüz Ferdi Büyükatak'a, öğrencilere yönelik bu değerli sunumu için teşekkür eder. Bu tür etkinliklerin, öğrencilerimizin kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacağına ve onları topluma karşı sorumlu bireyler olarak yetiştireceğine inanıyoruz.

07-03-202407-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 08:30 - Görüntülenme: 75
  Beğen | 0  kişi beğendi