ADANA / CEYHAN - Ceyhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Üst öğrenime geçiş sınavları ve verimli ders çalışma teknikleri semineri okulumuz rehber öğretmeni Şyma Nur AYDIN tarafından öğrencilerimize bilgilendirme ve rehberlik çalışması yapıldı.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı 11/10/2022 tarihinde Çarşamba günü saat 16.00'da okulumuzun konferans salonunda sene başı okul aile birliği  toplantısı  yapılmıştır.

Eyl

Okulmuzun 9. sınıf öğrencilerimize yönelik Okul Müdür Başyardımcısı Dinçer KOÇAK, Okul Rehberlik öğretmeni Şeyma Nur AYDIN ve okul polisi Veysel TALVAN tarafından öğrencilerimiz aşağıda yazan konularda bilgilendirilmişlerdir.

9. Sınıflara yönelik MEB mesleği hayatım portalından okulumuz alanlarını tanıtıcı videolar izletildi.

Okul güvenliği ve korunma yolları.

Ortaöğretim kurumları yönetmeliğinin ödül ve displin maddeleri anlatıldı.

Devam devamsızlık, taşımalı eğitim, Okul idari ve fiziki yapısı hakkında verildi.

Alana geçiş hakkında Bilgi verildi.